USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Yıldırım Ailesi Yaşar Aktürk'ün Onuruna verdiği akşam yemeğinde Hasan Kara konuşma yaptı!

Yıldırım Ailesinin vefası sözle anlatılabilir gibi değil! Hep sözlerinin arkasında durdular, Kilis'e destek oldular.

Yıldırım Ailesi Yaşar Aktürk'ün Onuruna verdiği akşam yemeğinde Hasan Kara konuşma yaptı!
27-07-2023 14:09
27-07-2023 14:14
KİLİS
Google News

Kilis

Geçtiğimiz hafta sonunda Pazar günü Kilis'e gelen İstanbul-Kilis Vakfı Yönetim Kurulu başkanı Yaşar Aktürk ve vakıf Yönetimi için Yıldırım Ailesi Yaşar Aktürk onuruna akşam yemeği vermişti.

Yemeğe Kilis Valisi Recep Soytürk, AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, AK Parti Kilis il Başkanı Serhan Diyarbakırlı, Önceki dönem Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara ile davetli misafirler katılmıştı.

Yemek organizasyonunda bir Konuşma yapan Önceki dönem Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara; Yıldırım Ailesi neye mal olursa olsun hep sözlerinin arkasında durdular dedi.

Hasan Kara yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

"Öncelikle ev sahibimiz Yıldırım ailesinin vefası sözle anlatılabilir gibi değil. İlk siyasete girdiğim andan itibaren yani bundan 20 küsur yıl öncesinden itibaren ne dedilerse hep aynı yerde durdular. Neyi söz verdilerse yaptılar. Hep Kilis için destek oldular ne yapılması lazım geliyorsa onu yaptılar.

Hatta Mehmet Yıldırım (Çilo Mehmet) ile konuşurken rahmetli Hannan Ağabeyi yad ettik. Kilis'in siyaset duayeni, Allah rahmet eylesin kendisine ve tüm geçmişlerimize. Mehmet Yıldırım bana Hannan Ağabey ile ilgili bir anısını anlattı. Sayın başkanım (Yaşar Aktürk) siyaset hayatı boyunca hep Hannan Ağabeyin yanında oldu. Hannan Ağabey siyaset olarak artık son zamanlarına gelince 2002 yılında AK Parti kurulmuş ben Mehmet Yıldırım abiye destek olacak mısınız dediğim zaman bana dedi ki biz arkadaşlar ile birlikte Hannan Ağabey ile yola çıktık. Hannan abi varsa bir yokuz. Hannan abi yoksa biz varız dedi. İstanbul'da görüşmüşlerden sonra rahmetli Hannan Ağabey demiş ki ; Tamam ben girmeyeceğim ben yokum demiş. Ondan sonra yine rahmetli Ekrem Çetin Allah rahmet eylesin bir şekilde Hannan Ağabeyin gönlüne girmiş bir de baktık ki Hannan Ağabey 2002 seçimlerinde bağımsız aday. O dönemde karşımıza çıktı ve bizler o dönemde bir şey bilmiyoruz acemiyiz. O gün Mehmet Yıldırım söz verdiği gibi bir formül bularak söz verdiği yerde durdu. İşte Yıldırım ailesi bu. Söz verdikleri zaman neye mal olursa olsun sözlerinin arkasında duran insanlar. Onun için bu yemeğe vesile olan Sayın Başkanımıza ve yemeği veren Yıldırım Ailesine teşekkür ediyorum.

Tabi Sayın Valim sabah programda bahsetti. Dünya'da her şey marka değeri ile ölçüşüyor. Marka değeriniz varsa siz varsınız. İşte yıllardan beridir Zeytinyağımız var. Son zamanlarda zeytinyağımız Yurt dışından ödüller almaya başladı. Yani markalaşmaya başladık. Yine Üzümümüz var markalaşmaya başladık.

Ama Sayın Valim bizim ürünlerimizden önce insan markalarımız var. Bu markalardan birisi de Yıldırım Ailesidir. Mustafa Yıldırım, Mehmet Yıldırım, Nuri Yıldırım. Bir diğeri de namı ile maruf Berber Yaşardır. Herkesin bir marka değeri var.

Berber Yaşarın marka değeri ise Kilis değil, Türkiye değil, Dünya konjenktüründe bir marka değeri var. Ve biz Berber Yaşar'dan yeteri kadar istifade edemedik. Onun için ben Rabbimden hayırlı ve uzun ömürler diliyorum. Şunun için söylüyorum Kilis'in Kilislinin en büyük özelliği marka değeri bir ihtiyaç olduğu zaman Üstad necip fazıl'ın bir sözü var "Bir Gençlik, Bir Gençlik, Bir Gençlik diyor. Sağına soluna bakmadan ben varım diyen bir Gençlik" Kilis'in de Kilis zengininde bir özelliği var bir ihtiyaç olduğu zaman bu Okul olabilir, bu Üniversite olabilir, bu yardım olabilir, bu depremde ihtiyaç olabilir, çorba dağıtma olabilir elbise olabilir ayakkabı her şey olabilir. Bir ihtiyaç olduğu zaman gidilecek adres belli Berber Yaşar.

Yanında sağında Çilo Mehmet (Mehmet Yıldırım) Yanında İsmail abi ve Yönetim kurulu üyeleri şimdi buradan tek tek saymak istemiyorum genç yönetim kurulu üyelerimiz var. Gidersiniz durumu Yaşar Bey'e iletirsiniz. Yaşar Bey şöyle etrafa bir bakar. Ne Lazım? Şu lazım? Tamam aldık bitti! İş halletme sanatı Kilislilerde var. Ve bununda Merkezi Berber Yaşar ve ekibi.

Ben Sayın başkanıma ve ekibine Kilis'e teşrif ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum.

Arkadaşların bir korkusu vardı.

Bu sıcaklarda Yaşar Bey Kilis'e giderse Kilis'te sıkıntı yaşayabilir. Ama Yaşar Beyin dünürü Hasan Bey’e bir şey söyledim dedim ki; Yaşar Bey buraya gelmiş gençleşmiş biz ayda bir Yaşar Beyi gerekirse Kilis'e getirmemiz lazım dedim. Yaşar Bey’in Kilis'in havasını alması ve Yıldırım ailesinin yemeğini yemesi lazım dedim" dedi.

Haber Merkezi

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ