USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç : ‘’AYAK BASMADIK YER BIRAKMAYACAĞIM’’

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç 14 Mayıs’ta yapılacak Genel seçimler öncesinde Gaziantep’te ayak basmadık yer, görüşmedik vatandaş bırakmayacağını söyledi.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç :  ‘’AYAK BASMADIK YER BIRAKMAYACAĞIM’’
06-05-2023 11:25
06-05-2023 11:27
GAZİANTEP
Google News

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç :

‘’AYAK BASMADIK YER BIRAKMAYACAĞIM’’

Gaziantep

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç 14 Mayıs’ta yapılacak Genel seçimler öncesinde Gaziantep’te ayak basmadık yer, görüşmedik vatandaş bırakmayacağını söyledi.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep’in Yavuzeli ilçesini ziyaret etti. Ziyaret’te Yavuzeli Siyasetinin etkin isimleri, Sivil Toplum kuruluşları ve Yavuzeli halkı ile görüştü.

YAVUZELİ’NDE BİLGİÇ’E DESTEK ARTIYOR

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’e Yavuzeli ziyaretinde Yavuzeli halkı büyük bir ilgi göstererek, sıcak ve samimi bir şekilde karşıladılar. Siyasilerin Yavuzeline Üvey evlat gözü ile baktıklarını yalnızca seçimden seçime Yavuzeli’ne geldiklerini Onda da parti teşkılatları ile birkaç resmi kurum ve partili ismi ziyaret ederek ilçeden ayrıldıklarını ifade eden vatandaşlar, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’in Yavuzelini karış karış dolaşmasını ve tüm esnaf ile tek tek sohbet edip onların sorunlarını dinlemesinin oldukça önemli ve anlamlı bulduklarını ifade ettiler.

Yavuzeli’nde ilk kez zafer partisi milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’in ayrım yapmaksızın büyük küçük tüm esnafları ziyaret ettiğini ve kendilerine hediye takdim edildiğini bu durum karşısında çok duygulandıklarını belirtiler.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Esnaf Ziyaretinin ardından Yavuzeli Siyasetinin etkin ve sembol isimlerinden Eski Belediye Başkanı Ali Sakar ve Yavuzelindeki stk başkan ve yöneticileri ile görüştü.

EFSANE BAŞKAN SAKAR İLE GÖRÜŞTÜ

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç Önce Anavatan Partisi Ardından Ak Parti’de uzun yıllar Yavuzeli Belediye Başkanlığı yapan ve Yavuzeli’nin efsane başkanı Ali Sakar ile görüştü.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Ziyarette Yavuzeli’nin efsane başkanı Ali Sakar’ın engin tecrübe ve deneyimlerinden yararlanarak, Yavuzeli, Gaziantep ve Türkiye siyaseti, Bölgenin ve Türkiye’nin dünü bugünü ve yarını hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını, çok yararlı bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, Ziyaretimizde Bilgi, Tecrübe ve deneyimlerini bizimle paylaşarak, yol gösteren Değerli başkanıma şahsım ve partimiz adına teşekkür ederim dedi.

Yavuzeli’nin efsane başkanı Ali Sakar ise, Sizin gibi Gençlerin ve Kadınların siyasette olmasını oldukça önemsiyorum. Çıktığınız bu kutlu yolda size başarılar diliyorum. Bir ağabeyiniz olarak her zaman için yanınızdayım. Bir telefon kadar yakınım sana siyasi yaşamında başarılar diliyorum dedi.

ZİRAAT ODASI BAŞKANI’NA ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Seçim çalışmaları için gittiği, yavuzeli’nde Yavuzeli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Yavuzeli Ziraat odasını ziyaret etti.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Yavuzeli STk Ziyaretleri kapsamında Yavuzeli Ziraat Odasını Ziyaret ederek, oda başkanı Bekir Sakar ve Hazırundaki oda yöneticileri ile görüştü.

Ziyarette, yöre çiftçilerinin sorunları ve çözüm yolları üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu başkan Bekir Sakara Milletvekili Adayı Gizem Büşra Bilgiç tarafından hediye takdim edildi. Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile ziyaret sona erdi.

UMUM ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI’NA ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Seçim çalışmaları için gittiği, yavuzeli’nde Yavuzeli umum Esnaf ve Sanatkarlar odasını ziyaret etti.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Yavuzeli STk Ziyaretleri kapsamında Yavuzeli Umum Esnaf ve Sanatkarlar Odasını Ziyaret ederek, oda başkanı İzzet Güzel ve Hazırundaki oda yöneticileri ile görüştü.

Ziyarette, Yavuzeli esnafının sorunları ve çözüm yolları üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu başkan İzzet Güzel’e Milletvekili Adayı Gizem Büşra Bilgiç tarafından hediye takdim edildi. Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile ziyaret sona erdi.

UMUM ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI’NA ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Seçim çalışmaları için gittiği, yavuzeli’nde Yavuzeli Şoförler ve Otomobilciler odasını ziyaret etti.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Yavuzeli STk Ziyaretleri kapsamında Yavuzeli Şoförler ve Otomobilciler Odasını Ziyaret ederek, oda başkanı Turgut Özkan ve Hazırundaki oda yöneticileri ile görüştü.

Ziyarette, Yavuzeli’ndeki Şoför ve Nakliyeci Esnafların sorunları ve çözüm yolları üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu başkan Turgut Özkan’a Milletvekili Adayı Gizem Büşra Bilgiç tarafından hediye takdim edildi. Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile ziyaret sona erdi.

ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİNE ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Seçim çalışmaları için gittiği, yavuzeli’nde Yavuzeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Yavuzeli STk Ziyaretleri kapsamında Yavuzeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini Ziyaret ederek, Kooperatif başkanı başkanı Naci Kaya ve Hazırundaki Kooperatif yöneticileri ile görüştü.

Ziyarette, Yavuzeli’ndeki Şoför, Nakliyeci ve diğer Esnafların sorunları ve çözüm yolları üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Deprem dolayısıyla Esnaf Kredilerinde daha fazla devlet desteği uygulanması gerektiğini söyledi. Daha sonra başkan Naci Kaya’ya Milletvekili Adayı Gizem Büşra Bilgiç tarafından hediye takdim edildi. Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile ziyaret sona erdi.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ