GÜNDEM

Başkan Hakan Bilecen'den Ankara'ya ilk resmi ziyaret

Kilis Belediye başkanı Av. Hakan Bilecen 31 Mart seçimlerinin ardından oturduğu Kilis Belediye başkanlığı koltuğundan Başkent Ankara'ya ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Başkan Hakan Bilecen'den Ankara'ya ilk resmi ziyaret
19-04-2024 15:49
19-04-2024 16:07
KİLİS
Ankara'da Kilis için görüşmeler gerçekleştiren Başkan Bilecen Kilis için çok olumlu sonuçlar aldıklarını Ankara'ya olan ziyaretlerini asla aksatmayacaklarını dile getirdi. 
Başkan Bilecenin  Ankara'da ki ilk ziyareti Anıtkabire gerçekleştirdi ardından İlbank Uluslarası İlişkiler Dairesi Başkanı Şevket Altuğ Taşdemir’i,  Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’na daha sonra ise FRIT-2 Projemizin yüklenici firması FFK İnşaat’ı ve son olarak Çankaya Belediye Başkanı Av. Hüseyin Can Güner’e  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda; 
"Anıtkabir’de Atamızı ziyaret ettik.Açtığın yolda gösterdiğin hedefe..Daima, Gururla."
"Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. "
"En kısa zamanda amfi tiyatromuzu aktif hale getirip Erdal beyi davet edeceğimizi söylediğimizde iade-i ziyarette güzel bir tiyatro ekibi ile şehrimize geleceğini söyleyen kıymetli başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum."
"FRIT-2 Projemizin yüklenici firması FFK İnşaat’ı ziyaret edip proje detayları ve devamlılığı konularında bilgi edinip sürdürülebilir bir altyapıyı konuştuk. Misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederiz."
"İlbank Uluslarası İlişkiler Dairesi Başkanı Şevket Altuğ Taşdemir’i makamında ziyaret edip kendilerine tanışma ziyaretinde bulunduk. Misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederiz" dedi. (Haber Mustafa GÜNAL)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER