POLİTİKA

Ecz. Reşit Polat "Kilis için durmayacağız, yorulmayacağız ve hep çalışacağız"

31 Mart seçimlerinde artık son haftaya girilirken Siyasi partilerde seçim çalışmaları aralıksız bir şekilde hız kesmeden devam ediyor.

Ecz. Reşit Polat "Kilis için durmayacağız, yorulmayacağız ve hep çalışacağız"
24-03-2024 14:51
24-03-2024 14:54
KİLİS
AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Ecz. Reşit Polat ile birlikte AK Parti Kilis il Başkanlığı Beş yüz evler semine adeta çıkarma yapara burada vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ettiler.
AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Ecz. Reşit Polat'a sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar ve esnaflar Reşit Polat'ı adeta bağırlarına bastılar.
Serhat ilimiz Kilis'imiz için durmayacağız, yorulmayacağız ve hep çalışacağız diyen AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Ecz. Reşit Polat seçim çalışmalarında AK Parti'ye ve kendilerine gösterilen teveccühten hayli memnun olduğunu belirterek yaptığı açıklamada şunları söyledi.
"Biz Kilis'in hizmetkarı olmak için geliyoruz. Kilis'imize daha iyi hizmetler ve devasa projeler kazandırmak için geliyoruz. Sahada ki çalışmalarımızda halkımızın ve esnaflarımızın teveccühlerine mazhar oluyoruz. Ben hepsine çok çok teşekkür ediyorum. onların teveccühüne mazhar olmak gönüllerinde yer alabilmek ne mutlu bizlere. Seçimler için artık son haftaya girmiş bulunmaktayız. Kilisli seçmenlerimizin AK Parti'ye olan teveccühleri sayesinde inşallah bu seçimin galibi yine bizler olacağız" dedi. (Haber Mustafa GÜNAL)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER