POLİTİKA

MHP Heyeti 'hayırlı olsun' dedi

31 Mart seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nden Kilis Belediye Kilis Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Av. Hakan Bilecen’e Milliyetçi Hareket Partisi hayırlı olsun dileğinde bulundu.

MHP Heyeti 'hayırlı olsun' dedi
22-04-2024 14:45
22-04-2024 14:49
KİLİS
Milliyetçi Hareket Partisi Kilis Milletvekili Mustafa Demir ziyaret kapsamında yaptığı kısa açıklamada, “31 mart seçimleri hem ülkemiz için hem de aziz şehrimiz Kilis için artık geride kalmıştır. Aziz hemşerilerimizin kararı başımızın üzerindedir. Aslolan Kilis’imize hizmetin en güzel bir şekilde getirilmesidir. Yeni Dönemde Kilis Belediye Başkanı Sayın Hakan Bilecen ile Kilis için birlik içerisinde çalışmalarımız olacaktır. Milliyetçi Hareket Partimiz adına kendilerine başarıalr diliyoruz” dedi.
Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen ise yaptığı açıklamada; “31 Mart seçimlerinden sonra partizanlık kaybetmiştir. Artık Kilise hizmet etme vaktidir. Bugün Milliyetçi Hareket Partisinin bizlere yapmış olduğu ziyareti çok anlamlı bulduğumu ifade etmek istiyorum. Bizleri ziyaret ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde Kilis’imiz hep birlikte güzel hizmetler alacaktır” dedi.
(Haber Mustafa GÜNAL)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER