GÜNDEM

Nezir Çağlar, bütün görevlerini bırakacak

21 yıldan bu yana bir fiil gazetecilik yapan Nezir Çağlar, şuandaki bulunduğu görevlerin hepsinden ayrılacağını belirtti.

Nezir Çağlar, bütün görevlerini bırakacak
30-01-2023 09:21
30-01-2023 09:27
KİLİS

                Çağlar, Kilis Basın Cemiyeti (KBC) Kurucu Başkanlığı ve bir dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Yönetim Kurulu üyeliği ve delegeliği, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) üyeliği ve delegeliği ile Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Kilis İl Temsilciliği görevlerini bu hafta içerisinde bırakacağını belirtti.

                2002 yılında baba mesleği olan gazeteciliğe başladığını belirten Nezir Çağlar, “Bilfiil 21 yıldan bu yana gazetecilik mesleği ile iştigal olmaktayım. Bu süreçte bir takım görevlerde bulundum. TGK Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir’in takdiri doğrultusunda KBC’yi kurduk. Önce Kurucu Başkanlığını, daha sonra da bir dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini ifa ettim. Bu süreçte GGF’ye ve TGK’ya üye olduk. Hiçbir zaman temsil edilmeyen Kilis’i temsil ettik.

                25 Aralık 2019 tarihinde ise KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in teveccühüyle Kilis İl temsilcisi olarak atandım ve orada da Kilis’i hakkıyla temsil etmeye çalıştım.

                2021 tarihinde yapılan KBC Genel Kurulunda bir dönem yaptığım Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine tekrar talip olmayarak aday olmadım. KBC Başkanlığını bırakmama rağmen her zaman Kilis’in temsiliyet ve tanınması noktasında çaba sarf etmeye devam ettim.

                Bu hafta içerisinde ilgili yerler ile görüşerek buradaki görevlerimden ayrılmak istediğimi ileteceğim. KBC, GGF, TGK ve KGK’da ki görevleri ifa ederken güzel dostluklar kurdum. Bu dostlukları devam ettirme noktasında gayretim devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

                Nezir Çağlar, sadece İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF)’nda ki görevine devam edeceğini sözlerine ekledi.

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER