GÜNDEM

Hatice ve Mehmet Döğme İlkokulu’ndan görkemli 23 Nisan kutlaması

Hatice ve Mehmet Döğme İlkokulu öğrencileri tarafından düzenlenen gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı görkemli bir şekilde kutlandı.

Hatice ve Mehmet Döğme İlkokulu’ndan görkemli 23 Nisan kutlaması
25-04-2024 15:34
25-04-2024 15:36
KİLİS
Okul bahçesinden düzenlenen törene Okul Müdürü Kemal Kalak, Müdür Yardımcıları Gürkan Güler ve Cemal İnekçialioğulları, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı 23 Nisan kutlama törenlerinde velilerin de yoğun katılım gösterdiği belirtildi.
Öğretmen Hüseyin Karakuş ve Mehmet Galip Ergintürk’ün sunumuyla gerçekleştirilen ront, koro, şiir ve gösterilerin düzenlendiği kutlama töreninde Okul Müdürü Kemal Kalak, yaptığı konuşmasında tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle şehrimiz genelindeki ilkokullar arasında düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları İp Atlama kategorisinde il birincisi olan Baran Sabır, Eymen Akkuş, Merve Yoğurtçu, Ceyda Yalman ve Rümeysa Kaygusuz’a ödülleri okul müdürü Kemal Kalak, Müdür Yardımcıları ve okul öğretmenleri tarafından takdim edildi. (Haber Mehmet REYHANLI)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER