GÜNDEM

23 Nisan törenleri muhteşem bir şekilde gerçekleşti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları tüm Yurtta olduğu gibi Kilis’te de muhteşem bir şekilde gerçekleştirildi.

23 Nisan törenleri muhteşem bir şekilde gerçekleşti
23-04-2024 12:40
23-04-2024 16:54
KİLİS
15 Temmuz Şehitleri Okulunun düzenlemiş olduğu program Kilis Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.
Kapalı spor salonun hınca hınç bir şekilde dolduran vatandaşların yanı sıra programa Kilis Valisi Tahir Şahin, Belediye Başkanı Hakan Bilecen, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ümit Çelik, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü vekili Mahmut Kesikminare, vali yardımcıları, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileri, daire amir ve müdürleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.  
Kapalı Spor salonunda yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmaların ardından Okul öğrencilerin hazırladığı program sırasıyla gerçekleştirildi.
Programa katılan vatandaşlar programı yoğun bir ilgi ile izlerken Kilis Valisi Tahir Şahinin programı dikkatle izlemesi gözlerden kaçmadı.
Yaklaşık 1 saat süren program sonunda Bayrak final gösteri Okul öğrencileri tarafından yapıldı.
(Haber Mustafa GÜNAL) 
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER