GÜNDEM

Ali Caner Göcer Vali koltuğunda isteklerde bulundu

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı münaebetiyle Kilis Valiliği koltuğuna 15 Temmuz şehitleri İlkokulu 2/E sınıfı öğrencisi Ali Caner Göcer temsili olarak Kilis Valisi Tahir Şahin’in koltuğuna oturdu.

Ali Caner Göcer Vali koltuğunda isteklerde bulundu
23-04-2024 12:54
23-04-2024 12:57
KİLİS
Kilis Valisi Tahir Şahin Sayın Valim hoş geldiniz diyerek Ali Caner Göceri kapıda karşıladıktan sonra makam koltuğuna oturttu.
Ali Caner Göcer koltuğa oturduktan sonra büyüdüğünde ne olmak istiyorsun sorusuna ben çok önemli bir ressam olmak istiyorum daha sonra insanlığa faydalı molmak için Doktor olmak istiyorum ve yine İnsanlığa yardım eden birisi olmak istiyorum" dedi.
Bugün koltukta siz oturuyorsunuz neler yapmak istiyorsunuz talimatlarınız nelerdir denildiğinde her Okula halı saha istiyorum. Ayrıca Kilis’in her yerine çok kovası istiyorum. Hiç kimse çöplerini yerine atmasın istiyorum dedi. Ali Caner Göcer son olarak depremde yıkılan binaların bir an önce enkazların kaldırılması hususunu dile getirdi.
Kilis Valisi Tahir Şahin ziyaretin son bölümünde 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu 2/E sınıfı öğrencisi Ali Caner Göcer hediyeler takdim edttikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. (Haber Mustafa GÜNAL)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER