GÜNDEM

Kilis Müftülüğünde seminer düzenlendi

Kilis Müftülüğü’ne bağlı Kur’an Kurslarında görev yapan kadrolu, sözleşmeli ve fahri öğreticilere yönelik seminer yapıldı.

Kilis Müftülüğünde seminer düzenlendi
23-04-2024 13:09
23-04-2024 13:12
KİLİS
Diyanet gençlik merkezimizde gerçekleşen seminere, İl Müftü vekili Muhammed Ayazgök, Müftü yardımcısı Tuba Altuncu ve şube müdürü Mustafa Şimşek katıldı. 
Kilis İl Müftü vekili Ayazgök, gençlik merkezinin tanıtımını yaparak, planlanan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Şube müdürü Şimşek ise, gündem maddeleri hakkında bilgilendirmeler yaptı. 
Kilis Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları başkanı olarak yeni göreve başlayan emekli Kur’an Kursu öğreticisi Şeyma İslamoğlu ise, Tdv kadın kolları faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirme konuşması yaparak Kilis Tdv kadın kolları gönüllüleri ile ekip ruhuyla hareket edileceğini ve bu şekilde  projelerin beraber yürütüleceğini ifade etti.
Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün Denizli’deki eğitim seminerlerine katılan 4-6 yaş Kuran kursu öğreticileri Hatice Kübra Çelebi, Merve İpekdal ve Mücahide Kaplan, katıldıkları eğitim seminerinden kesitler sundu. (Haber Mehmet REYHANLI)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER