USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Boykota devam!

03-11-2023
Katil Siyonist İsrail Müslümanlar üzerine acımasız bir şekilde Fosfor bombaları başta olmak üzere her türlü ithal ettiği veya geliştirdiği silahları kullanmaya devam ediyor. 
Filistin'de ve Gazze'de insanlık suçu olarak işlenen saldırıların ise ardı arkası kesilmiyor. öyle ki hastaneler, okullar, sivil yerleşim yerleri, Camiler,mescitler hatta daha ilerisini söyleyeyim Kiliseler bile bu katil Siyonist sürüleri tarafından vuruluyor.
Tabi bölgede Hamas güçleri Katil sürülerine kan kusturmaya devam ediyor ama bu yeterli değil. İslam ülkelerinin kınamaktan öteye gitmeyen açıklamaları sabırları zorlarken Ülkemizde boykotun vardığı boyut ciddi sevilere ulaştı.
İsrail'e destek sağladığını açıklayan İsrail yanlısı işletmelerin ürünlerinin alınmaması büyük bir önem arz ederken bu boykotun daha ileri seviyeye ulaşmasını arzu etmekteyim. 
Öyle ki günlerden beri sosyal medya hesaplarında paylaşılan İsrail ürünlerinin madde madde hangisi olduğu bilinirken sevgili Kilisli hemşerilerimizden ve bu yazımızı okuyan dışarıda yaşayan okuyucularımızdan sabırla bu boykotu devam ettirmelerini istiyoruz.
Tabi buradan şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Yapılan boykota Devletimizin de destek olmasını istemekteyim.
Eğer Devletimiz İsrail ürünlerinin alınmasına karşı boykotun devam ettirilmesine karşı ciddi adımlar atarsa o zaman sonuç daha verimli bir sonuç olarak ortaya çıkacaktır.
Siz boykot etmezseniz, canım ne olacak sanki benim alacağım bir ürün ile mi boykot olacak derseniz o zaman yapılan boykotun anlamı kalmaz. 
Bakın market raflarında görüyorsunuz günlerden beri İsrail ürünlerinde hemen hemen %50 varan kampanyalar oluşmaya başladı. 
Neden? Çünkü satışları azaldı. pazar payları azaldı. benden ne olacak sanki demeyin almamaya gayret gösterin. 
İnanıyorum ki çok büyük bir boykot kampanyasına ulaşmış olacağız.
Aynı şeyleri İslam Ülkeleri içinde dile getirmek istiyorum. 
Gerçi kınamaktan öteye gidemeyen sözüm ona İslam ülkelerinin yaptığı ve yapacağı boykotun ehemmiyetini buradan anlayamayız amma yine onların da boykotta önemli bir mesafe katlamalarını ve bu boykota omuz vermelerini bu kısa yazımızda dile getirmek istedim.
Osman Zahteroğlu