USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Seçilen Milletvekillerimize başarılar diliyorum

15-05-2023

Seçilen Milletvekillerimize başarılar diliyorum

Türk Milleti ve Kilis halkı olarak bir seçimi daha geride bırakmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz.

Demokrasi şöleni tadında geçen seçimlerde hiç kimsenin burnunu kanamadan başarılı bir şekilde sonuçlanması Ülkemiz ve şehrimiz adına sevindirici bir gururdur.

Kilis'te Propaganda süresi içerisinde Siyasi parti temsilcilerinin son derece nazik, kibar, alçak gönüllü ve tevazu içerisinde bulunması kayda değer bir görüntüydü.

14 Mayıs'ta sandıklar açıldıktan sonra alınan sonuçlar ile Halkımızın teveccühü ile bir tane AK Parti bir tane de MHP Milletvekilliği hakkı kazandı.

Milletvekili olarak seçilen AK Parti'den Ahmet Salih Dal Bey'e ve Milliyetçi Hareket Partisinden Mustafa Demir'e Ankara'da Kilis için yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum.

Tabi Seçim süzgecine baktığımızda AK Parti geçen seçimlerden aldığı oylardan kayıp yaşamış Milliyetçi Hareket Partisi ise geçen seçimlerde aldığı oyların üzerine koyarak seçim kazanmıştır.

Şunu söyleyebilirim ki; Kilis'te ciddi bir sürpriz sonuç ortaya çıktı. Tahminlerin ötesinde bir sonuç ile karşı karşıya kaldık.

Bunun artıları ve eksileri nelerdir en iyisini siyasi partilerin yöneticileri bilecektir ve tüm siyasi partiler propaganda ve seçim sonrasında yorgunluklarını atarak çıkan sonuçlara göre kendi içlerinde mülahazalarını yapacaklardır.

Genele bakacak olursak ciddi sürpriz sonuçlar ile karşı karşıya olduğumuz aşikardır. Halkımızın teveccühü bu yönde cereyan etmiştir ve buna demokrasi çerçevesinde herkesin saygı göstermesi icap etmektedir.

Son kelam, Kilis muasır medeniyet seviyesini yakalamak isteyen serhat bir ilimiz. Kazan Milletvekillerimiz bu saatten sonra işlerine odaklanarak Kilis'e nasıl hizmet getirebilirim nasıl istihdam oluşturabilirim, Kilis nasıl kalkınabilir düşüncesine hakim olmalıdırlar.

Artık propaganda geride kalmıştır. Önümüze bakmamız lazım...

Osman Zahteroğlu