USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Seçim geride kaldı!! Artık işimize bakalım

02-06-2023

Seçim geride kaldı!! Artık işimize bakalım

İyisiyle kötüsüyle bir seçim kampanya dönemini daha geride bıraktık.

14 Mayıs'ta ve 28 Mayıs'ta sandık başına giden vatandaşlarımız tercihlerini demokratik iradelerini ortaya koyarak kullandılar.

Kazananları tebrik ediyoruz. Kaybedenlere ise temennimiz acaba nerede yanlış yapıldı sorularını sormalarıdır.

Gazeteci refleksi ile seçimin geride kaldığını söylüyorum. Artık bundan sonra Kilis için neler yapılması gerektiğini sorgulamamız lazım.

Malum seçimlerde AK Parti bir MHP bir milletvekili çıkardı. Bu yazımızı kaleme aldığımız dakikalarda Mecliste yemin töreni başlayacak ve seçilen Milletvekillerimiz yeminlerini okuyarak Kilis'imize, Ülkemize hizmet edeceklerini beyan edecekler.

Genel itibariyle baktığımızda Kilis'in çözülemeyecek hiç bir sorunun olmadığını görüyoruz. Birlik beraberlik ve kardeşlik hukuku bizce ön plana alınarak Kilis yeni dönemde çok güzel hizmetleri görmesini temenni ediyoruz.

Geçtiğimiz dönemlerde kırgınlıklara, küskünlüklere, dargınlıklara hep beraber şahitlik ettik. Bunu bu dönemde istemediğimizi de bir kere daha belirtmek istiyoruz. Kavga, gürültü,dargınlık, küskünlük Kilis'e hiç bir şey kazandırmaz.

Cumhur İttifakının seçim meydanlarında verdiği pozlar gözümüzün önünde ve bunun ila nihaye devam etmesi yine en büyük temennimiz.

Ben yaptım sen yaptın polemiğinden uzak Biz yaptık mantığı ön plana çıkarılırsa Kilis'in yeni dönemde çok güzel günler göreceğine yine inancımız tamdır.

Polateli Organize Sanayi Bölgesi, Duble yol çalışmaları, Öncüpınar sınır kapısı, Tekstil kent çalışmaları, işsizlik,ekonomi, Tarım gibi Kilis'i yakından ilgilendiren konular üzerinde ciddi çalışmaların yapılmasını her vatandaşımız gibi istiyoruz.

Kilis için Milletvekillerimizden yeni projelerin yeni hedeflerin ortaya konulması içtenlikle isteyebileceğimiz bir durumdur.

Tabi 10 ay gibi kısa bir süre sonra Mahalli İdareler yerel seçimleri var. Saha da çalışmalar akamete uğramadan siyasi partiler tarafından yerine getirilecektir. Her siyasi parti mahalli idareler seçimlerinde başarılı olmak için gayret gösterecektir.

Kilis için artık yapılacak şey hizmettir. Milletvekillerimizin bunu sağlaması lazımdır. Yine Mahalli İdareler seçimlerinden sonra da aynı durumu dile getirmek ve Kilis'in hizmet görmesini temenni etmekteyiz.

Hasılı Kelam meclise giderek kayıtlarını yaptıran ve yeminlerini yerine getiren Milletvekillerimize canı gönülden başarılar diliyor  "Her şeyin Kilis için" olmasını temenni ediyoruz.

Osman Zahteroğlu