ASAYİŞ

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Motosiklet Hırsızlığı Mercidabık Mahallesi’nde Müşteki (M.N.), park halinde bulunan motosikletinin çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları
11-05-2023 15:24
11-05-2023 15:25
KİLİS
Google News

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Kilis

Motosiklet Hırsızlığı

Mercidabık Mahallesi’nde Müşteki (M.N.), park halinde bulunan motosikletinin çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Kazım Karabekir Mahallesi’nde (İ.K.)’nin kullanmış olduğu motosikletin hakimiyetini kaybederek devirmesi neticesi, kendisi ve motosiklette yolcu olarak bulunan şüpheli firar (F.B.Y.) yaralanmış, alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Kayıp Şahıs

Bilali Habeş Mahallesi’nde 10.05.2023 günü 08.00 sıralarında ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 1997 doğumlu (K.S.)’nin bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır

(Haber Merkezi)

Mala Zarar Verme

Ebulüle Mahallesi’nde Müşteki (M.M.), bahçesindeki ağaçların bir kısmının dallarının kesildiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Tehdit-Hakaret- 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında Verilen Tedbir Kararına Aykırılık

Müslümanbey Mahallesi’nde Müşteki (A.R.Ç.), daha önceden tedbir kararı bulunan, boşanma aşamasındaki eşi şüpheli firar (M.Ç.) isimli şahsın, kendisini tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Banka Veya Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması (TCK MD.245/3)-Sahte Oluşturulan Veya Üzerinde Sahtecilik Yapılan Bir Banka Veya kredi Kartını kullanmak Suretiyle Kendisine ve Başkasına Yarar Sağlama

Doğan Güreş Paşa Mahallesi’nde Müşteki (A.K.), bilgisi ve rızası dışında, banka hesabından 2000 TL paranın çekildiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren faili meçhul şahıs ya da şahısların kimlik tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)

Namık Kemal Mahallesi’nde Müşteki (İ.H.P.), sosyal paylaşım sitesi instagram üzerinden iletişime geçtiği şahsa, kimlik numarasını verdiğini, şahsın gönderdiği linke girdiğini, mobil bankacılık hesabından bilgisi ve rızası dışında tanımadığı hesaba 41,800 TL havale yapıldığını öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Banka Veya Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması

Doğan Güreş Paşa Mahallesi’nde Müşteki (A.Ö.), bilgisi ve rızası dışında, banka hesabından 800 TL tutarında harcama yapıldığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren faili meçhul şahıs ya da şahısların kimlik tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Pınar Mahallesi’nde Suça Sürüklenen çocuk (B.Y.), arkadaşı mağdur (S.K.)’nin yüksekten düşme neticesi yaralandığını beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık

İnönü Mahallesi’nde Müşteki (Ö.Ö.B.), çalıştığı işyerinde bulunan bir adet televizyonun çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren faili meçhul şahıs ya da şahısların kimlik tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Şüpheli (S.H.)’nin kullanmış olduğu elektrikli bisikletin hakimiyetini kaybederek devirmesi neticesi, kendisi ve elektrikli bisikletin arkasında yolcu olarak bulunan mağdure (M.G.H.) yaralanmış, alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Tehdit-Hakaret

Müslümanbey Mahallesi’nde Müşteki (M.K.), şüpheli firar (A.A.) isimli şahsın kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama-İş Kazası

Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (H.Ş.), işçi olarak çalışmış olduğu fabrikada, enjeksiyon bölümünde makinadan çıkan plastik masaların üretim hatası olarak fazla çıkan plastiklerini elindeki fal çata ile hızlı bir şekilde kestiği sırada sol elinin avuç içini fal çata ile kestiğini beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Mala Zarar Verme

Müslümanbey Mahallesi’nde Müşteki (M.K.), kendisine ait park halinde bulunan 79 plaka sayılı motosikletinin yandığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ