USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Kamp Kilis Belediyespor'a çok iyi yaradı

29-01-2024
Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kilis Belediyespor ikinci yarı hazırlıkları için Antalya Belek'te 10 günlük kamp yaptı.
Futbolcuların moral ve motivasyonlarının yanında 10 günlük kampın Kilis Belediyespor için yerinde ve zamanında olduğunu belirtmek isterim. 
Kampın ilk gününden son gününe kadar futbolcuların istekli ve arzulu bir şekilde kampı değerlendirmesi elbette gözlerden kaçmadı. 
Antrenmanlarda canla başla mücadele eden istekli mücadelesini antrenmanlara yansıtan futbolcular, ikinci yarı için hazır olduklarını gösterdiler. 
Teknik heyetin isteği doğrultusunda futbolcular hem sabah hem de öğleden sonra olmak üzere günü çift antrenman yaparak değerlendirdi. 
Sabah erken saatlerde yapılan antrenman ile öğleden sonra yapılan antrenmanlar neşe istek futbolcularımızdan hiç bir şekilde eksik olmadı. 
Kilis Belediyespor ikinci yarıya daha iddialı bir kadro kurmak adına 5 futbolcu ile anlaştı. Sağ ve sol kanatlar orta saha forvet arkasına takviye yapan Kilis Belediyespor'da yeni oyuncuların hızlı bir şekilde uyum ve adaptasyon sağlaması yine gözlerden kaçmadı. 
Kilis Belediyespor yine hazırlık maçlarında istekli ve arzulu görüntüler verdi. Teknik Direktör İbrahim Katırcı maçların zorluk derecesine göre kadro yaptı. Hangi futbolcuyu nerede oynatacağını hangi futbolcunun performansı nasıl değerlendirmesini saha kenarında çok güzel bir şekilde gördü.
Hazırlık maçlarının skoruna bakmadan oynanan futbol ikinci yarıda çok ciddi bir şekilde taraftarlarımızı memnun edecek. Hele hele Yozgat Bozokspor maçında oynanan futbol saha kenarında Yöneticiler ve Teknik heyet başta olmak üzere bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. 
Anıl Canın Yozgat Bozokspor maçında sakatlanması büyük bir korku yaşatsa da çekilen MR sonrasında çok ciddi bir sakatlığının olmaması yüreklere su serpti. 
Yine Yusuf Kaplan ayağında ki sakatlığın giderilmesi için kamptan izin alarak tedavisini Gaziantep'te devam ettirmesi ve şu an için ikinci yarıya hazır olduğunun bilinmesi bizler için yine mutluluk kaynağı oldu.
 Murat Kurt'un sakatlığının geçmiş olması takımımız açısında çok büyük bir gelişme oldu.
Hazırlık maçlarında saha içerisinde gösterilen performans bizim açımızdan çok güzeldi. Bu oyunun ikinci yarıda sahaya yansıması Kilis Belediyespor açısından çok önemli. 
Antalya Belekte yapılan kamp teknik heyet Yönetim ve futbolcuların bir aile görüntüsüne vesile oldu. Arkadaşlık zirve olduğu futbolcuların gülerek eğlenerek ikinci yarıya hazırlıkları gelecek vaat etti.
İnanıyoruz  ki ikinci yarıda oynayacağımız maçlar ve Teknik Direktör İbrahim Katırcının dediği gibi 13'te 13 galibiyet alarak bu sezon Kilis Belediyespor şampiyon olmasını en çok bir şekilde arzu ediyoruz.