USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Türkiye Oyun Kurmaya Ne Zaman Kalksa!

14-01-2024
Sınırımızda son günlerde artan terör olaylarına hep birlikte şahitlik ediyoruz. 
Daha geçtiğimiz hafta içerisinde 12 Vatan evladımızı toprağa vermişken, Cuma günü akşam saatlerinde gelen hain saldırı sonucunda 9 Askerimiz Mehmedimiz vatan toprağına düştü. 
Elbette yüreğimiz yanıyor. Elbette içimiz parçalanıyor. Teröre ve teröristlere olan kinimiz, hıncımız bin kat daha artıyor. 
Vatanı müdafaa etmek için can veren yiğitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun diyorum.
Artık şu daha çok iyi bir şekilde anlaşılıyor ki bölgede Ülkemiz, Terörist ile değil terörist devletler ile mücadele ediyor. 
Kim bu devletler? Amerika, İngiltere, İsrail...
Güçlü Ülke olmamızı istemiyorlar.
Lider Ülke olmamızı istemiyorlar..
Bölgede ve dünyada Oyun kuran bir ülke olmamızı istemiyorlar.  
Üst bölgemize sızmak isteyecek kadar yeteneği, gücü, kabiliyeti olmayan teröristler ancak Amerika'nın yardımı ve işbirlikçileri ile böyle hain bir saldırıyı gerçekleştirebilirler. 
Üst bölgeye sızmak için teröriste yön tayin eden araçlar, koordinat bilgileri veren Amerika şimdi çıkmış timsah göz yaşı dökerek başsağlığı temennilerinde bulunuyor. 
Yesinler sizin başsağlığınızı...
Artık Amerika denilen Devletin bu ikircikli tavırları çok iyi bir şekilde görülmelidir. Müttefikimiz olarak gördüğümüz bu devletin teröristler ile işbirliği içerisinde olduğunu sağır sultanlar bile biliyor. 
Şu bilinmelidir ki, Artık batının ve Amerika'nın karşısında eski Türkiye yok!
Dur dedikleri zaman duracak, otur dedikleri zaman oturacak. Sesini çıkarma dedikleri zaman sesini çıkarmayacak bir ülke yok artık karşılarında. 
Türkiye geçmişte 16 tane devlet kurmuş küllerinden yeniden doğmuş Çanakkale ve Kurtuluş savaşı yapmış hiç bir zaman boyun eğmemiş esareti kabul etmemiş yegane bir millettir. 
Sen kalkacaksın Okyanus ötesinden bölgeye geleceksin, söylediğini emir olarak gören Ortadoğu'da çıkar ve menfaat ilişkin olan devletler ile iş birliği kuracaksın, Müslümanlara Ortadoğu da yaşamayı zindan edeceksin Türkiye’de elini kolunu bağlayıp oturacak.
Hadi oradan!
Bugün sınırımızda Üst bölgelerimize yapılan saldırıların tamamının altında Amerika’nın, İngiltere’nin ve İsrail’in parmağı vardır. Ve Türkiye artık bu ülkelere karşı mücadele etmektedir.
Türkiye Ortadağu'da ve bölgesinde ne zaman bir oyun kurmaya kalksa bu tür saldırılar ile karşı karşıya kalıyor. 
Yahut Ülke içerisinde bazı sıkıntılar ortaya çıkıyor veya onların yerli işbirlikçileri onların borazanlarını ele alıp borazanlarını çalıyorlar. 
Cumhurbaşkanımız ve Hükümet yetkililerimiz geçtiğimiz zaman dilimi içerisinde Irak Yönetimi ile görüştü. Libya ile Mısır yönetimi ile görüşüyor. Bölge ülkeleri ile yakın temas halinde. 
Yapılan görüşmeler bölge için olumlu ciddi ve kararlı adımlar olarak biliniyor ve görülüyor.
Tabi bu Amerika’nın hoşuna gitmiyor. 
Neden? 
Çünkü burada Amerika’nın çıkarları var. 
Çıkarlarını ve menfaatlerini korumak için bu tür saldırıları teröristlerin eliyle yaptırtıyor. 
Yani bizleri bu saldırılar karşısında içine kapanık bir ülke haline getirmeyi planlıyorlar. Geri adım atmamızı istiyorlar. Bizim hiç bir şeye karışmamamızı istiyorlar. Türkiye’nin kendi içerisine hapsolmasını istiyorlar. 
Ama hayır!
Bölgede artık Lider ülke olma konumunda olan bir Türkiye var. Türkiye Mazlumların sesi olarak bölgede var olmaya devam edecektir. 
Demokrasi ve özgürlük getiriyoruz diye ülkelerin yer altı kaynaklarını sömüren kendine bağlı yönetim oluşturan halkları perişan eden Amerika’nın artık bu bölgede hiç bir şekilde bir işi yoktur. 
D-8 ler ile rahmetli Erbakan hocamız Amerika’nın oyununu boşa çıkarmak için çabalamıştı. 
Ancak D-8’ler kurulduktan sonra 8 ülkede ya darbeler yaşandı ya da Ülkelerin liderleri suikastlara kurban gitti. 
Ama artık Amerika'nın istediği şeyler oluşmayacak.
Artık Türkiye oyun kurucu olarak bölgede yer alacaktır. Amerika istese de alacaktır istemese de alacaktır. 
Bizler bu tür acılar yaşamaya belki bundan sonra da devam edeceğiz. 
Ancak bölgede ve dünyada büyük ülke olmak istiyorsak Oyun kuran ve oyun oynayan bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz.