USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Kilis Belediyespor'u ipten Taha Balsu aldı

05-11-2023
Bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda bir türlü galip gelemeyen Kilis Belediyespor hafta sonunda Pazar günü oynadığı maçta iki sefer geriye düşmesine rağmen maçtan 4-2'lik galibiyet ile ayrıldı.
Kilis Belediyespor bu sezon Kupa maçını da sayarsak 5 maçın 4'ünü kendi sahasında oynadı. 5 maçtan 2 mağlubiyet 1 beraberlik ve son maçın birde galibiyet aldı. 
Sezon başında şampiyonluk parolası ile yol almaya çalışan Kilis Belediyespor için ligde Şanlıurfa Bozova spor maçı çok büyük önem arz ediyordu.
Bireysele kaçan hataların yanında takım oyunu anlamında bir türlü düzen kuramayan Kilis Belediyespor savunmasının zaman zaman yaptığı hatalardan dolayı basit golleri kalesinde görmeye devam ediyor.
Savunma güvenliğini bir türlü sağlayamayan Kilis Belediyespor orta sahada istediği oyunu oynayamıyor ve topu kanatlara yayarak ceza sahası içerisinde istediği pozisyonları oluşturamıyor. 
Kilis Belediyespor'da müzmin sakatlığın yanında yeni transferlerin form durumunun gözden geçirilmesi stoperde bir türlü istenilen kıvamın oluşmaması Kilis Belediyespor'u zor durumda bırakan etmenlerden. 
Bozova spor müsabakasında iç sahada oynamanın ve kazanma isteğinin diğer maçlara nazaran fazla olması galibiyeti getirdi diyebilirim. 
Hücum hattında Taha Balsunun inanılmaz enerjisi ve bulduğu 2 gol ile oyuna katkısı inanın gözlerden kaçmayacak kadar büyük değerde.
Şunu söylemek isterim ki bu hafta Kilis Belediyespor'u ipten Taha Balsu aldı diyebilirim. Eğer Taha Balsu skor katkısı yapmasaydı Kilis Belediyespor'da belki de işler iyiden iyiye iyi gitmeyecekti.
Şampiyonluğa kurulmuş olan takımın Bozova spor maçında bile mağlup olması demek şampiyonluk hayallerinin belki de başka baharlara kalmasını sağlayacak demekti. 
Allah'tan bu maçta futbolcular biraz olsun üzerlerine düşen görevleri fazlası ile yerine getirdiklerine inanıyorum.
İyi bir galibiyet oldu. Morallerin biraz olsun düzelmesine sebep oldu.