USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Kilis Belediyespor üzerine oyun mu oynanıyor?

10-11-2023
Her yıl şampiyonluk parolası ile sezona hazırlanan Kilis Belediyespor'da sezon içerisinde yaşananlar tam anlamıyla evlere şenlik durumunda.
Öyle ki her sezonda Kilis Belediyespor'un başına gelen işler pişmiş tavuğun belki de başına gelmiyor diyebiliriz.
Tam randımana binerek yoluna kayıpsız bir şekilde devam etmek isteyen Kilis Belediyespor'da bir takım eller sanki devreye giriyor ve Kilis Belediyespor'un önünü kesmek için gayret gösteriyor.
Bakın sevgili okuyucularımız; Kilis Belediyespor geçtiğimiz hafta sonunda kendi sahasında Bozova Belediyespor ile bir maç oynadı.
Maçtan da galibiyet ile ayrıldı. 
Maç bitti. 
Buraya kadar her şey normal.
Ancak maçtan sonra rakip tamının soyunma odası önünde çıkan arbede  polisin olaya müdahale etmesi neticesinde son buldu.
Burada Kilis Belediyespor'un golcü futbolcusunun olayları başlatan kişi olarak gösterilmesi ve maçın gözlemcisi tarafından golcü Taha Balsu adına rapor düzenlenmesi anormal bir durumdur. 
Çünkü Taha Balsu oyundan çıktıktan sonra rakip takımın teknik heyeti ve saha dışında futbolcuları ile hiç bir şekilde bir polemik yaşamamıştır. 
Gözlemci raporunun ardından Futbol Federasyonu Disiplin kurulu oy birliği ile Cuma günü yaptığı toplantıda Taha Balsu için 3 maç oynamama cezası verdi.
Taha olaylara müdahil olmazken gözlemci tarafından kendisi adına tutulan rapor hangi akıl ile izah edilecektir. 
Anlayan biri varsa lütfen beri gelsin ve bunu anlatsın.
Kilis Belediyespor Kulüp başkanı ve yönetimi maçtan sonra tutulan bu rapora itirazlarını dile getirmişse de yine gerekli itirazlarını federasyon nezdinde Disiplin kuruluna yapmışlarsa da Taha Balsunun 3 maçlık ceza almasına engel olamamışlardır.
Şimdi soruyorum Tribünlerden maçı izleyen gözlemcinin maçın 85. dakikasında oyundan çıkan bir futbolcunun durumunu nasıl analiz etmiştir. 
Yaşanılmamış olan bir olayın yaşanmış gibi gösterilmesine kim nasıl bir izah getirecektir.
Kilis Belediyespor her yıl her sezon iddialı bir şekilde yol almaya çalışırken Yönetim, Teknik heyet şehrin ileri gelenleri ve siyasileri takımları için bir şey yapmaya çalışırken yollarına çıkarılan bu engeller neyin nesidir.
Elbette Kilis Belediyespor yönetimi hakkını sonuna kadar arayacaktır. Kilis Belediyespor birilerinin isteği doğrultusunda masada kolay lokma olmayacaktır. 
Hakkını sonuna kadar arayacaktır ve bu yönetimde bu vasıf vardır. 
Kilis Belediyespor şampiyon olmak istiyor. Taraftarlarını sevindirmek şehrin insanını sevindirmek istiyor. 
Engellemeler ile kimsenin bir şey kazanacağı yoktur. 
Kilis Belediyespor futbolun adaletine güveniyor ve bundan sonra da güvenmek istiyor. 
Disiplin kurulunda verilen 3 maçlık cezadan sonra Tahkim kuruluna müracaat edileceğini biliyorum. Kilis Belediyespor neye mal olursa olsun hakkını sonuna kadar aramak ve sezon sonunda şampiyon olacaktır ve hatta olmak zorundadır. 
Hamza Özkaya