USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Kara harekâtını neden başlatmıyorsun Katil İsrail!

24-10-2023
Bir gün gelecek sana öyle bir tokat atacak ki Müslüman alemi, hayatın Gazze şeridi gibi gözlerinin önünden geçecek diyen Rahmetli Erbakan hocamız sağlığında İsrail ile alakalı ne kadar haklı açıklamalarda bulunmuştu.
Yine İsrail sözden anlamaz, İsrail Güçten anlar derken Rahmetli Erbakan hocamız durumun ne kadar vahim olduğunu bir kere daha ispatlamıştı.
Katil siyonist kan emici vampir İsrail mazlum Müslümanların üzerine sivil yerleşim yerlerine, camilere, Okullara ve hatta hastanelere bile saldırılarını gerçekleştiriyor. 
Uluslar arası hiç bir kuralı ve kanunu tanımayan bu terörist topluluğu Gazze’de masum insanlara kan kusturmaya devam ediyor.
Şimdi sormak istiyorum Uluslar arası hukuka! Katil sürüsü İsrail teröristlerinin ve yine kanun ve hukuk tanıyana yandaşı Amerika Birleşik devletleini hangi hukuk kuralına göre yargılayacaksınız. 
Biz bu dünyanın hakimiyiz diyen bu güçlere hangi islam veya batılı ülke kafa tutacak veya hangi kanun bunlara diz çöktürecek.
Hadi söyleyin bana inanayım sizlere...
Peki İsrail denilen alçaklar ve katiller sürüsü bunları gerçekleştiriyorda Müslüman alemi bunlarla alakalı ne yapıyor. 
Müslüman alemi 57 Arap ülkesi ancak kınama ile işi geçiştiriyor ve elinden hiç bir şey gelmiyor.
Haberlerde son dakika!
-İslam İşbirliği teşkilatı toplanarak israil’in yaptığı saldırıları kınama kararı aldı.
Aman efendim ne büyük bir lütuf ne büyük bir ihsan.. Nasıl böyle memnun oldu Masum Gazze ve Filistin halkı söylemeyin gitsin...
Birde Arap ligi deniliyor bu kuruluşa.. Yani şimdi bu Arap ligi kınama kararı aldı. Katil terörist sürüsüde saldırıalrı kesti. 
Aman ha saldırı gerçekleştirmeyin islam İşbirliği teşkilatı kınama açıklamış gelir saldırı gerçekleştirir diye İsrail’de hemen geri adım attı.
Yapmayın efendiler... Bizler küçük beynimiz ile bunları yazıp çizerken sizler koca koca insanlar ülke yöneten insanlar elinizden hiç bir şey gelmiyor mu? 
Yalnızca kınamakla mı geçiştireceksiniz işi...
Gerçi Bölge adeta ateş topuna dönmüş durumda. Amerika İsrail’in güvenliğini sağlamak için elinden geleni yapıyor. İsrail’e tehdit oluşturan ülkeler zaten başının derdine düşmüş iç karışıklıklar ve ekonomik olaylar ile ayağa kalkamaz duruma gelmiştir. Ne yapsınlar kınamaktan öteye gidemiyorlar. 
Neden? Çünkü o ülkelerin hepsinin yöneticileri Amerikaya ve İsrail’e göbekten bağlı....
Siyonist İsrail inancının gereğini yerine getiriyor. 
Nedir Siyonist İsrail’in İnancı!
Değiştirilmiş tahrif edilmiş kabala inançlarına göre tüm insanlık onlar için köle olarak yaratılmıştır. Allah’ın en sevgili kulları Yahudilerdir. İnsanlık yahudiliğe hizmet etmek için vardır. Süleyman mabedini yeniden inşa edecekler ve Fırat ile Nil arasında kalan topraklar kutsal topraklar olarak kendilerinin hazinesinde olacak. 
Ayrıca en iyi arap onlara göre ölü olan araptır.
Yahudiler 1400’lü yıllarda İspanya’dan sürgün edildiklerinde Sultan Fatih onlara Selanik civarında yerleşimleri için yer göstermiştir. Ama hiç bir şekilde Osmanlının içişlerine karışmamak, olay ve karışıklık çıkarmamak kaydıyla.
1800’lü yıllarda Yahudilerin fikir babalarından Emmanuel Karaso (Emin Karasu) Teodor Herzgl ile birlikte İsviçrenin Basel şehrinde Yahudi konferansını toplamıştır.
Bu konferansta 3 önemli karar alınmıştır...
Nedir bu kararlar.
1-Sultan Abdülhamit Han Tahttan indirilecek..
2- Osmanlı İmparatorluğu yıkılacak...
3- Önümüzde ki 100 yıl içerisinde İslam diye bir din Dünyadan silinecek yok edilecek...
Şimdi bakıyoruz Sultan Abdülhamit Han tahttan indirildi ne ile 31 Mart vakası ile İttihat ve Terakki partisi aracılığıyla..
Osmanlı İmparatorluğu 1. Dünya savaşına girerek Devlet olma özelliğini kaybetti ve Osmanlı imparatoluğu yıkıldı.
Müslümanların dünya üzerinde çektikleri çilenin tamamında siyonizmin eseri var. 
Siyonist Yahudiler güya Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksa’yı yıkarak yerine Süleyman mabedini inşa edecekler. Ve İslam diye bir din dünyada koymayacaklar.. Bu onların inancı...
1947 yılına gelindiğinde o dönemde yahudiler Filistin topraklarına yerleşmeye başladılar. Batının ve Amerikanın desteğini arkalarına alan Siyonist yahudiler her geçen gün Müslümanları evlerinden yurtlarından uzaklaştırarak işgaliciliğine devam etti.
En son 6 Arap ülkesinin katıldığı ve 8 saat süren savaşta İsrail kendisinin geliştirmiş olduğunun yanı sıra batının vermiş olduğu silahlar ve teknoloji ile Araplara üstün gelmiş ve yerleşimciliğini iyice ilan etmişti.
Müslümanlar kan ağlarken, öldürülürken, katledilirken Siyonist Yahudiler durmadan işgaline  devam etmiş ve bugünlere gelinmiş.
Gazze çok bedel ödedi. Filistin çok bedel ödedi.
Şimdi bedel ödeme sırası İsrail’de. 
Soruyorum, Neden kaç günden beri israilin kendisine güvenen ordusu onca teçhizata ve teknolojiye rağmen kara savaşını başlatmıyor.
Bugün yağmur yağdı, Bugün çölden toz bulutu geldi, Salı günü başlayacağız, Abd Başkanı Bıden’ın ziyareti sonrası başlayacağız, Askeri tatbikatımız bitsin başlayacağız. Neler neler...
Ey katil terörist sürüsü israil... Hava gücü olmayan teknolojik silahlara sahip olmayan mazlum insanların üzerine havadan bomba yağdırmak kolay... 
Hadi yiyiyorsa giriş kara savaşına da dünya kaç bucak sana göstersin yiğit Hamas örgütü... İsrail’in Gazze’ye girmesi İsrail’in geri dönülmez bir akşamın ufkunda olduğunu inşallah gösterecektir. 
Bir tarafta şehit olmak üzere merminin üzerine koşarak giden bir halk ile bir tarafta ölümden deli gibi kaçan bir halkın savaşında Allah’ın yanında duran ve yaptığını Allah rızası için Mescidi Aksa’yı korumak için yapan Müslümanlar kazanacaktır.
Bunu da unutmayın....
Hamza Özkaya