USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

REYHANLI MAÇI ARTIK GERİDE KALDI! HAYDİ BİZİM ÇOCUKLAR

REYHANLI MAÇI ARTIK GERİDE KALDI! HAYDİ BİZİM ÇOCUKLAR
03-12-2021

REYHANLI MAÇI ARTIK GERİDE KALDI! HAYDİ BİZİM ÇOCUKLAR

Geçtiğimiz hafta içerisinde Reyhanlı deplasmanında mağlubiyet yaşayarak taraftarların yaşattığı cendereden zor çıkan Kilis Belediyespor futbol takımı attık önünde ki maçlara bakmak zorunda.

Kilis Belediyespor hakkı gasp edilen bir anlayış ile yoluna devam ediyor. Takım ve yönetimi Saha içerisinde mücadele ettiği kadar saha dışında da mücadele etmek zorunda kalıyor.

Öyle ki Nizip maçında galip gelmemize rağmen lehimize verilmeyen kararlar yine gurupta şampiyonluğun en önemli adaylarından birisi olarak gösterilen Gaziantep Ankas Spor maçında Kilis Belediyespor lehine verilmeyen verilemeyen kararlar. Kilis Belediyespor’un kendi sahasında oynadığı 5 Temmuz İskenderun spor maçında yine verilmeyen ve verilemeyen kararlar. Son olarak Reyhanlıspor deplasmanı ve verilemeyen kararlar. Hepsini topladığımızda 13 sezondan beri olduğu gibi Kilis Belediyespor’un saha içerisinde nasıl mücadele ettiğini anlayabiliriz.

Bundan 8 sezon önceydi şampiyonluk mücadelesi veren Kilis Belediyespor’un Elazığ Yol Spor müsabakasında karşılaştığı manzara hala akıllarda hafızalarda ki yerini koruyor. Bunun en son örneğini geçtiğimiz hafta sonunda Reyhanlıspor deplasmanında yaşadık gördük.

Kilis Belediyespor’un daha maçın 1. Dakikasında bulduğu golden sonra saha içerisinde hem mücadele eden futbolcularımıza karşı hem de tribünlerden gelen anlaşılmaz tavır yine tarafımızdan akılla izah edilemedi. Saha içerisinde taraftarlarının sebep olduğu saha için olaylar görülmezlikten gelinirken Kilis Belediyespor’lu futbolcular yöneticiler ve teknik heyet canını belki de zor kurtardı.

Mağlubiyete sebep aramak gibi bir durum burada asla söz konusu değil. Ancak saha içerisinde oluşan ve gelişen olaylar ortada. Reyhanlıda aslında çok şey yaşandı ama burada buna bir nokta koymak istiyoruz.

Bu hafta sonunda kendi gurubunda şampiyonluk mücadelesi veren Kilis Belediyespor yine önemli bir maça çıkıyor. Kilis Belediyespor her maçını final havasında oynamak zorundadır. Asla puan veya puanlar kaybına kimsenin bir tahammülü yoktur.

İnanıyorum ki Kilis Belediyespor bu hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Gaziantep Anadolu spor mücadelesinde mutlaka galip gelmek zorunda ve Şampiyonluk şansını devam ettirmek istemektedir.

Kilis halkı ve cefakâr Kilis Belediyespor taraftarları bunu bekliyor. Kilis halkı maça hazır, inanıyorum ki Kilis Belediyespor’lu futbolcular da maçı iple çekiyorlardır.

Pazar günü çok güzel bir maç olacağı kanaatindeyim. Haydi bizim çocuklar çıkın sahaya aslanlar gibi mücadele edin ve bu maçtan galip gelin hem siz sevinin hem bizleri sevindirin.

Hamza Özkaya