USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

14 Mayıs-Köprüden önceki son çıkış

12-05-2023

14 Mayıs-Köprüden önceki son çıkış

İmam-ı Şafi'ye sormuşlar; Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız?

Demiş ki: "Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür."

Bugün siyaset arenasında bakıyoruz bütün şer güçler teyakkuza geçmiş durumda Avrupa-Amerika İsrail-Mossad-Cıa-fetö-hdp-pkk herkes millet ittifakı nın yanında saf tutmuş.

Avrupa’da yayınlanan dergiler açıktan Cumhurbaşkanı aleyhine kampanya yürütüyor ve manşetler atıyor Erdoğan gitsin tamtamları çalıyorlar.

Haydi bunların Türkiye üzerinde hesapları var ve o plana göre çaba gösteriyorlar ya içerdeki işbirlikçilere ne demeli.

Yürütülen kampanya imam Şafiiyi haklı çıkaracak şekilde gün yüzüne çıkmış görünüyor bütün oklar Erdoğan’ı gösteriyor demek için kahin olmaya gerek yok.

Türkiye’yi kaosa götürecek 7 li masanın ülkemizi yönetme kabiliyeti görünmüyor maalesef.

20 yıldan beri ülkemizin nereden nereye geldiğini, kazanımlarını burada sayıp dökecek değilim herkes bunun farkında zaten.

Yapılan çalışmaların bir çoğunun bağımsızlık mücadelesi olduğunun bilincindeyiz, özellikle enerjide ve savunma sanayinde yapılan çalışmalar ülkemizi çağ atlatmış ve dış politikada artık aktif bir Türkiye var anlayışını getirmiştir.

Yeni Türkiye yüzyılı projesi ile ortaya bir vizyon konulmuş hedefe doğru emin adımlarla ilerlerken  şahsen bu geldiğimiz noktadan geriye gidilmesini istemiyorum.

“Dere geçerken at değiştirilmez”şeklinde bir atasözü vardır, onun için yazının başlığına köprüden önceki son çıkış ifadesini koydum.

Herkes elini vicdanına koyacak ve tercihini ona göre yapacak ya bu kazanımlarımıza devam edeceğiz ya da dış güçlerin oyununa gelerek ülkemizi felaket senaryolarına hazırlayacak bir ortama doğru evrilmesine razı olacağız.

Sonuç itibari ile Türk Milletinin ferasetine güveniyorum ve tercihini ona göre yapacağını umut ediyorum.

Necmettin Şekeroğlu