USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Yeni Türkiye yüzyılı başladı..!

06-06-2023

Yeni Türkiye yüzyılı başladı..!

14 Mayıs tarihinde Ülkemiz zorlu bir seçim dönemi yaşamış ve 28 Mayıs’ta seçmen son noktayı koyarak cumhur ittifakına 5 yıllığına yeniden yetki vererek iş başına getirmiştir.

Huzuru güveni ve istikrarı tercih eden milletimizin ferasetine güvendiğimi defalarca ifade etmiştim.

Ülkemizi belirsizlik ortamından ,kaostan ,gelecek kaygısından 21 yıllık kazanımlarımızı da kaybetme korkusundan kurtarmıştır

Daha da önemlisi ülkemize bağımsızlık ve beka sorunu yaşatacak dış odaklı kadrolara teslim etmemiş bizlere derin bir nefes aldırmıştır.

Artık 2023 hedefleri tamamlanmış yeni Türkiye yüzyılı başlamıştır.

Şimdi ise 2071  vizyonuyla yatırımlara devam edilecek özellikle enerjide ve savunma sanayiinde dışa bağımlılığımız minimum seviyeye taşınacaktır.

Yeni açıklanan kabine bizleri heyecanlandırmış, geleceğe olan güvenimiz tazelenmiş ülkemizi tam bağımsız ve ekonomide dünyada ilk 10 ülke arasına sokabilecek bu kadronun 2071 vizyonuna sahip olduğundan hiç şüphemiz yoktur.

Yeni ekonomi kurmaylarının önümüzdeki 5 yılda enflasyonun yeniden tek haneli rakamlara düşürülmesi ve toplumsal refahın tabana yayılması ve cari açığın düşürülmesi konusunda çok ciddi çalışmalar yapacağını ümit ediyor yeni dönemin ülkemize milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Necmettin Şekeroğlu