USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Gazze… Sözün bittiği yer

16-11-2023
Bugün itibari ile Gazze’de katliamın 42. günü, dünyanın gözü önünde terör devleti İsrail hiçbir hukuk tanımadan Gazze’yi vuruyor kadın çoluk çocuk demeden katliam yapıyor tabiri caizse kanlarımız dondu son yüzyılda belki dünya böyle bir vahşete şahit olmadı. 
Gazze’de sadece insanların öldüğünü söylemek doğru değil bence bütün insanlık ölüyor camiler hastaneler göç etmeye çalışan Insanlar vuruluyor ve soykırım yapılıyor. 
Bu vahşet ve katliam için sadece İsrail’i suçlamak yanlış olur diye düşünüyorum bu soykırıma sessiz kalan hatta destek veren devletlerin tamamı bence terör suçlusudur. Bundan böyle Avrupa Amerika ve seyirci kalan tüm ülkeler İnsan hakları konusunda sınıfta kalmış ve konuşma haklarını kaybetmişlerdir.
Bu arada birçok ülkeden duyarlı vatandaşlarını verdikleri tepkiden dolayı istisna tutuyorum ve insanlık adına tebrik ediyorum. 
Ancak yazının başlığını da belirttiğim gibi Sözün bittiği yerdeyiz galiba bundan böyle en yüksek sesle yapılan kınama mesajlarının dahi işe yaramadığını gördük gözyaşları içerisinde karnımızı içimize akitarak izlediğimiz bu vahşetin sona erdirecek bir çaba görememek bizleri kahrediyor
Beni en çok kahreden şeyin de adı Müslüman ülke olan devletlerin duyarsızlığı hatta vurdumduymazlığıdır 
Sadece Türkiye’nin bu konudaki canhıraş çabalarının sonuç almak için yeterli olmadığı maalesef ortadadır.
Ben bu katliama Türkiye olarak doğrudan müdahale edelim demiyorum bu konuda ülkemizin büyük çabalar içerisinde olduğunun bilincindeyiz  ancak yüreğimize su serpecek şeyin acil bir eylem planı yapılarak daha yüksek düzeyde olaya müdahale edilmesidir.
Necmettin Şekeroğlu