USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

“MASTERCHEF'İN ARDINDAN"

10-12-2021

“MASTERCHEF'İN ARDINDAN"

Öncelikle MasterChef programının Kilis’imiz açısından çok verimli geçtiğini söylemeliyim.

Özellikle zeytinyağımızın ,Kilis tavamızın ,cennet çamurumuzun, katmerimizin ve diğer Kilis yemeklerinin ayrıca Menengiç kahvemizin tanıtımı açısından büyük tanıtım fırsatı olduğunu ve bunu da iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum.

MasterChef programının Kilis’te çekimlerine ve yayınlanmasına vesile olan başta sayın Valimiz olmak üzere Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese Kilis adına hatta tüm Kilisliler adına teşekkür ediyorum.

Kim ne derse desin 10 numara bir iş olmuştur ne desek yeridir.

TV8 de yayınlanan MasterChef yemek programı olağan üstü reytingler alan pahalı bir program olması hasebiyle ciddi bir maliyetle İlimize geldiği doğrudur.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki milyonlarca para verilse Kilis bu reklamı yapamazdı.

Ortada dolaşan dedikodulara bir açıklık getirmek adına bu program için ödenen paranın büyük kısmını Valiliğimiz ve Belediyemiz karşılamıştır.

Jüride bulunan iki iş adamı olarak bizlerde İlimizin tanıtımı için bir miktar katkıda bulunarak destek olmaya çalıştık memleketimiz için helali hoş olsun.

Son olarak bazı sitelerde uluorta eleştiri yapan kendini bilmez hasetinden çatlayan başarıya tahammülü olmayan dedikodudan başka bir şey bilmeyen kişilere verilecek en güzel cevabımız 300’ü aşkın çalışanıyla uluslararası bir firma olarak Kilis’ten “Şekeroğlu” markasını çıkarmış olmaktır.

Sonuç olarak Kilis olarak iyi bir iş başarılmıştır her zaman birileri dedikodu yapacak program için ödenen parayı eleştirecek yarışmacıların kılık kıyafetini beğenmeyecek Kilis yemeklerini rezil ettiler diyecek ama unutmayalımki herkes kendine yakışanı söyler.

Bu arada güzel yorumlarıyla yapılan çalışmalara destek olan, takdir etmesini bilen ve başarıyı görmezden gelmeyen insanımıza teşekkürü borç biliriz.

Son olarak böylesi tanıtım çalışmalarının ,fuarların ve festivallerin sıklıkla yapılması Kilis için büyük getiriler sağlayacağını ifade etmek istiyorum.

Necmettin Şekeroğlu