SAĞDUYU KAZANDI HAYIRLI OLSUN

15-07-2007

                                               

Uzun zaman dan beri Kilis gündemini meşgul eden ve hararetli tartışmalara sebep olan Belediye başkan adaylığı konusu nihayet sonuçlandı ve M.Abdi Bulut yeniden Kilis Belediye Başkan adayı oldu.Alınan bu karar hem kendisine hem de memleketimize hayırlı olsun..

Geçen ay Belediye Başkanı değişmelimi? Başlıklı bir yazımda’’’ Bir parti, Belediye Başkanından dürüst çalışkan ve başarılı olması, hiçbir şaibeye bulaşmamış olması ve seçmen tarafından genel kabul görmesi dışında hiç bir şey beklemez. Bugün  Kilis’te halkın mevcut Belediye Başkanına bakışı üç aşağı beş yukarı belli, yani olumlu. Ayrıca sn Abdi Bulut’un Ak Parti misyonuna yürekten bağlılığı ve vizyon sahibi bir kişiliğe sahip olduğu konusunda kimsenin şüphesi olduğunu sanmıyorum.

Bu olumlu tablo ile Ak Partinin seçimi alması işten bile değil hatta banko denilebilir. Öyleyse bu olumlu süreci olumsuz yönde etkileyebilecek her türlü davranış ve dedikodudan uzak durmak gerekir. Sn Abdi Bulut bir dönem daha başkanlığa devam etmeli ve yarım kalan işlerini bitirme fırsatı tanınmalı diye düşünüyorum.

            Hülasa, memleketini seven ve aşırı partizanca düşünenler dışında kalan kamuoyunun genel kanaatlerinin bu yönde olduğunu çevrenizde bulunan on kişiyle bile konuşsanız tespitini yapabilirsiniz. Kilis’in denenmemiş insanlarla ne kaybedecek zamanı nede maceraya girecek lüksü yoktur. Yetersiz Başkanların bu memleketin kaç yılını heba ettiğini siyaseti azıcık yakından takip edenler çok iyi bilirler. Bir yanlışın kaç doğruyu götüreceği siyasette çok iyi hesaplanamaz ve olan sadece Kilis’e olur’’’ Demiştim Allaha şükür korkulan olmadı                                      

Dere geçerken at değiştirilmez diye bir atasözü var herkes bilir. Bugün Kilis te başkanın hizmetlerini bilmeyen yok ve yarım kalan işler hızla devam ediyor. Tüm bunların önüne set çekerek yeni arayışlara ve yeni maceralara girmek en azından memleketimize kötülük olurdu. Bu yapılmadı ve halkın azami çoğunluğunun istemiş olduğu Başkanla yola devam denildi.

Bu kararın alınmasına emeği geçen, memleketini seven, hizmetlerin devamından yana tavır koyan halkımıza ve halkımızın sesine kulak veren başta Sayın Başbakan Recep Tayyib Erdoğan olmak üzere Ak parti teşkilatına ve sağduyulu davranan etkili yetkili herkese memleketimiz adına teşekkür ediyorum.

Bundan sonra Sayın Başkana düşen daha bir aşk ve kararlılıkla memleketimizdeki güzel hizmetlerine devam etmesi ve belki de bu dönem altyapı hizmetlerinden dolayı fazlaca zaman ayıramadığı sosyal ve kültürel çalışmalar daha bir önem vermesini yeni dönemde kendisinden bekliyoruz.

Geçtiğimiz gün medeni dünyanın..!gözü önünde siyonist israil rejiminin Filistin’de Gazzeye  yapmış olduğu saldırı sonucu 300’ü aşkın Filistinli kardeşimizin şahadetiyle sonuçlanan katliamı şiddetle kınıyor ve protosto ediyorum.Yüce Rabbimiz oradaki tüm Müslüman kardeşlerimize yardım etsin .amin                                     

                                                                                   

                                                                                                      Necmettin ŞEKEROĞLU

                                                                                                  BELEDİYE MECLİS ÜYESİ