ABDİ BAŞKANI RAHMETLE ANIYORUZ

Necmettin ŞEKEROĞLU

3 yıl önce

ABDİ BAŞKANI RAHMETLE ANIYORUZ

Aramızdan ayrılışının birinci yıldönümünde İki dönem yaptığı Belediye Başkanlığı vesilesiyle memleketimizde derin izler bırakan Mehmet Abdi Bulut başkanımızı rahmetle yâd ediyoruz.

Belediye Meclis üyesi olarak kendisiyle  10 yıl çalışma bahtiyarlığına sahip birisi olarak hayatımda tanıdığım ender şahsiyetlerden biri olduğunu bir kere daha belirtmeliyim.

Şunu bir kez daha ifade etmek istiyorum, bu memlekette doktor olabilirsiniz, avukat olabilirsiniz, mühendis olabilirsiniz veya herhangi bir meslek dalında etiket sahibi olabilirsiniz fakat derin izler bırakmak için bu etiketlerin yeterli olmadığını çok rahatlıkla görebiliyoruz.

Abdi Başkan da bir çok haslet vardı kibarlık, beyefendilik asaletin yanında geniş bir kültür birikimine vakıf olması ama hepsinden önemlisi  mütevazi bir kişiliğinin yanında Adam gibi Adam olmasıydı.

Memleketin her köşesinde derin izleri bulunan ,yaptığı hizmetleri ile kendini unutturmayan ,mütevazi şahsiyetiyle hemen herkesin sevgisini kazanmış tabiri caiz ise arkasından onbinleri ağlatan ender şahsiyetlerden birisiydi “Baki olan bu kubbede ancak bir hoş sada imiş”diyen şair Baki ne güzel söylemiş.

Allah taksiratlarını affetsin

Mekanı cennet olsun...

Necmettin ŞEKEROĞLU

YAZARIN DİĞER YAZILARI