BİRAZ DAHA SABIR

Necmettin ŞEKEROĞLU

6 yıl önce

Geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri Parsa Dağı’na Türk Bayrağı’nı diktiğinde derin bir nefes almıştık. Çünkü Parsa Dağı alınırsa füze ve roket tehditlerinden kurtulacak denilmişti. Maalesef öyle olmadı. Demek ki bize yönelik tehditler sadece Parsa Dağı değil, diğer bölgelerden de geliyormuş. Ama yapacak bir şey yok, elimizden gelen bir şey de yok.  Tek yapacağımız şey dua etmek. Devletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin arkasında durmak ve bu operasyona destek vermektir.

Son birkaç gündür füze ve roketlerin sayısı artmaya başladı. Elhamdülillah can kaybımız yok ama yaralılarımız var. Allah’tan yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mukavemetimizi, dik duruşumuzu ve direncimizi asla kaybetmeyelim. Devletimizden beklediğimiz; bu işin fazla uzamadan bitirilmesi ve bölgemizin teröristlerin tehdidinden ve menzilinden kurtarılması. Şehrimizde tansiyon daha fazla yükselmeden can güvenliğimizin sağlanması gerekmektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin elinden geleni yaptığına inancımız tamdır. Devletimizin tüm gücü ve imkanıyla yanımızda olduğuna dair inancımız da tamdır.

Zeytin Dalı Operasyonu’nun en kısa sürede tamamlanmasını, gerek asker, gerek sivil kayıpların minimum seviyede kalmasını temenni ediyor, ordumuza başarılar diliyoruz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI