O KARANLIK GECENİN AYDINLIK SABAHI

Necmettin ŞEKEROĞLU

6 yıl önce

Tabiri caiz ise; O gece Türkiye ve Türk milleti direkten döndü.

Eğer Cumhurbaşkanı’mız Sn. Recep Tayyip Erdoğan o gece halkı meydanlara çağırarak bütün Türk Milletinin demokrasisine ve ülkesine sahip çıkmasını istemeseydi... Eğer Türk milleti her türlü siyasi görüşünü bir tarafa koyarak o gece Sn. Cumhurbaşkanı’mızın çağrısına kulak vererek meydanlara inmeseydi nasıl bir sabaha uyanacağımızı tahayyül bile edemiyorum.

Allah'a binlerce şükürler olsun ki o karanlık geceden en önemli bu iki sebep yüzünden karanlık bir sabaha uyanmadık. Milletimizin canını dişine takarak hain darbe girişimine karşı tanklara ve silahlara göğsünü siper etmesi o gecenin seyrini değiştirmiş, yerli ve yabancı ne kadar darbe işbirlikçisi varsa, hepsinin hayalini kursağında bırakmıştır.

15 Temmuz Destanı hakkında günlerce yazı yazsak bitiremeyiz. Önemli olan bu olaydan gerekli dersleri çıkararak böyle bir olayın bir daha başımıza gelmemesi için gerekli tedbirlerin alınmasıdır.

Bu millet Çanakkale'de 250 bin şehit vererek, bu vatanı nasıl bizlere emanet ettiyse; 15 Temmuz gecesi yine 250 şehit vererek, bu vatanı yine bizlere ve gelecek nesillere emanet etmiştir.

Bu vesile ile bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyor ve Türk milleti adına şükranlarımızı sunuyoruz.

                                

                                                                                                                                      Necmettin Şekeroğlu

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI