KİLİS TEK YÜREK

Necmettin ŞEKEROĞLU

6 yıl önce

Sınırımızdaki terör yapılanmalarını yok etmek üzere Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu başarıyla sürerken şehrimize düşen birkaç füze tabii ki hemşehrilerimizin moralini bozmuş olabilir.

Geçtiğimiz yıllarda Kilis’e düşen füzeler için “Nerede bu devlet bize sahip çıkan yok mu?” diye bas bas bağırırken bugün evine roket düşen vatandaşımız, vatan sağ olsun diyebiliyor. Çünkü devletinin ordusuyla yanı başında olduğunu biliyor.

Başlatılan Afrin Operasyonu’nun uzun sürmeyeceğini umut ediyoruz. Bu operasyonun inşallah zayiat verilmeden sonlanmasını umut ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri tüm gücüyle bölgededir. Bu durum moralimizi olağanüstü yükseltmiştir, hiçbir ümitsizlik yoktur. Kilis tek yürek olmuş devletinin ve Türk Silahlı kuvvetlerinin yanındadır.

Memleketimize 3-4 tane füze atılmıştır. Ancak en büyük sevincimiz, atılan füzelerde can kaybı olmamasıdır. Büyük çapta maddi hasar oluşmuştur. Ancak devletimiz en küçük hasardan en büyüğüne kadar maddi manevi yaraları saracaktır, bundan emin olabiliriz.

Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm yöneticilerimiz Kilis halkının yanında olduklarını ifade etmişlerdir.

Güney sınırımızdaki terör örgütleri sınırımızdan temizleninceye kadar Kilis’te huzurumuzun olmayacağını biliyoruz ve tüm kalbimizle ordumuza dua ediyoruz. Mehmetçiklerimize dua ediyoruz. Tüm kalbimizle devletimizin yanında olduğumuzu bir kez ifade ediyoruz.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI