YALNIZ DEĞİLİZ

Necmettin ŞEKEROĞLU

7 yıl önce

Zeytin Dalı Operasyonu’nun üçüncü gününde Kilislileri yalnız bırakmayarak, Kilis’e gelen Başbakan Yardımcısı Sayın Recep Akdağ Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur Çalık Olea Otel’de kahvaltılı bir toplantıya katıldı. Kilisliler olarak devletin askeri gücünün yanında siyasi gücünün de bizlerle beraber olduğunu hissettirdiler. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın selamlarını getirdiler. Bundan dolayı Başbakan Yardımcısı Sayın Recep Akdağ’a ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur Çalık’ın da Kilis’e yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz.

Yapılan toplantıya siyasi partilerin il başkanları sivil toplum örgütleri oda başkanları ticaret odası muhtarlar şehit ve gazi aileleri başkanı katıldılar. Toplantıda Parti İl Başkanları, Ticaret Odası Başkanı, Esnaf Odaları Birliği Başkanı, Ziraat Odası Başkanı, söz alarak devletimizin ve ordumuzun yanında olduklarını Zeytin Dalı Operasyonu’nu yürekten desteklediklerini belirttiler. Kilis’e, esnafının zor durumda olduğunu, vergi borçlarının yeniden ertelenmesi gerektiğini vurguladılar.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur Çalık Ensar Şehir Kilis’e beşinci defa geldiğini ve Suriye’de iç savaşın başladığı günden bugüne kadar Kilislilerin muhacirler konusunda davranışının dünyaya örnek olduğunu söylediler Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ Kilis’in dün olduğu gibi bugün de tek yürek olduğunu belirterek devlet olarak, ordu olarak sınırlarımızda bir operasyon yürütüyoruz. “Sınırımızdaki terör örgütlerine asla müsamaha göstermeyeceğiz.” diyerek Kilislere dik duruşlarından dolayı teşekkür etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI